Кафедра технологій оздоровлення і спорту

Фізичне виховання в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» є невід’ємною частиною системи освіти і професійної підготовки фахівця, важливим компонентом гуманітарного виховання, формування у нього почуття патріотизму, фізичного та морального здоров’я, вдосконалення фізичної і психологічної підготовки до активного життя і професійної діяльності.

Змагання з настільного тенісу 2024.

 

12 березня 2024 року проводились змагання з настільного тенісу серед студентів НТУУ "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського".
В змаганнях прийняли участь 26 студентів університету
Змагання пройшли на високому професійному рівні.
1 місце - Кунда Андрій, ФІОТ,гр. ІА - 31.
2 місце - Чечет Єгор, ФЛ , гр. ЛА - 12
3 місце Горай Ксенія, ФІОТ, гр. ІМ - 21.

14 березня 2024 року проводились змагання з настільного тенісу серед викладачів НТУУ "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського".
Змагання пройшли в напруженій боротьбі і місця розподілилися таким чином:
1 місце - Богдан Павло, ФСП
2 місце - Кисляк Володимир,ФБМІ
3 місце - Рупіч Сергій,ПБФ


Головний суддя змагань  Лариса Гришко

Не старіють душею ветерани! Кашину І.А. 100 років!

20 січня 2024 року (субота) в Київському будинку вчених НАН України (вул. Володимирська 45 а) Відбулось вшанування 100- річчя альпініста Івана Андрійовича Кашина та вручення йому сертифікату «Національного реєстру рекордів України» в номінації «Найстарший альпініст України» 18 січня виповнилось 100 років від дня народження видатному спортсмену, викладачу, легенді Українського альпінізму Кашину Івану Андрійовича.

Кашин Іван Андрійович м.с. з альпінізму, к.м.с. з акробатики, гімнаст. Чемпіон і призер чемпіонатів СРСР і УРСР з альпінізму.

Народився 18 січня 1924 року в Києві. Закінчив Київський інститут фізичної культури, акробат, гімнаст, альпініст. Працював у Вінницькому (1951-1952) і Київському (1953-1957) медичних інститутах на кафедрі фізкультури. З 1958 - тренер у Київському політехнічному інституті, з 2009 - навчальний майстер.

Це людина, яка безсумнівно може зватися «Незламним». Адже не дивлячись на всю складність життя на вустах Івана Андрійовича красується посмішка і жоден день не обходиться без фізичних вправ.

Іван Кашин – один з найстарших альпіністів нашої країни.

Відкрита лекція з освітнього компоненту « Основи здорового способу життя»

    29.12.2023 о 10:25 відбудеться відкрита лекція з освітнього компоненту « Основи здорового способу життя» для студентів 1 курсу факультету біотехнологій і біотехніки. Лекцію проведе доцент кафедри технологій оздоровлення і спорту Сабіров Олександр Сергійович. Лекція буде проведена в онлайн-режимі на платформі Zoom. Доступ до лекції відкритий за посиланням: Олександр Сабіров приглашает вас на запланированную конференцию: https://us02web.zoom.us/j/4740670688?pwd=RzlzV3BWcXpsdEJISndBS1Q3RENoZz09&omn=81386104609

 

Міжнародна літня школа «Physical Culture and Sport in the higher education system»

24-30 вересня 2023 року в місті Познань (Польща) відбулася Міжнародна літня школа «Physical Culture and Sport in the higher education system» в рамках проєкту „UNIWERSYTET JUTRA II - POWR.03.05.00-00-Z303/18”.
Університет ім. Адама Міцкевича у ці дні гостинно запросив представників 26 ЗВО України (викладачів кафедр фізичного виховання та спорту, керівників спортивних клубів) до участі в проєкті.
У програму тижня входили різнопланові заходи, пов’язані з організацією спортивної діяльності університетів, лекції щодо системи організації фізичної культури та спорту в університеті ім. Адама Міцкевича і загалом у Польщі. Також обговорювалися інші питання, пов’язані зі структурою спортивної роботи.

Півфінали чемпіонату з баскетболу серед студентських команд Києва

Відбулися півфінали чемпіонату з баскетболу серед студентських команд Києва.
В першому півфіналі змагалися НУФВСУ-1 і ДТЕУ. Перемогла команда НУФВСУ з результатом 86:45. В другому півфіналі грали КПІ і НУБіП. Наша команда виграла з результатом 82:64.
Вітаємо з перемогою!

Відкрита лекція з освітнього компоненту « Основи здорового способу життя»

    07.12.2023 о 14:15 відбудеться відкрита лекція з освітнього компоненту « Основи здорового способу життя» для студентів 1 курсу освітньо-професійної програми «Промисловий маркетинг». Лекцію проведе доцент кафедри технологій оздоровлення і спорту Дакал Наталія Адамівна.

   Лекція буде проведена в онлайн-режимі на платформі Zoom. Доступ до лекції відкритий за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/4902930369?pwd=WDI4NTR0akpQQkd0QTlPRlZEamVPUT09

Літня школа з фізичного виховання і спорту (Познань)

Відбулося офіційне відкриття Літньої школи з фізичного виховання і спорту (Познань)
Перший день почався з обміну подарунками та спільними фотографіями на згадку про цей чудовий захід, організований для українських фахівців в галузі фізичного виховання та спорту колегами з університету Адама Міцкевича (Познань, Польща)
Кафедру технологій оздоровлення і спорту ФБМІ представляють старші викладачі Чиченьова О.М та Чеховська А.Ю

Цифровий Автоспорт запрошує на Другий етап

Комісія Цифрового Автоспорту запрошує на Другий етап під назвою «Зона51 Race  Rudskogen Motorsenter» Міжнародної Серії змагань  “Digital Autosport of Ukraine: Autumn Series-23”.
Другий  Етап відбудеться  29.09.2023  на віртуальній трасі Rudskogen Motorsenter  на автомобілях Mazda MX-5 з фіксованими налаштуваннями.
Розклад гоночного дня 29.9.2023:
19-00 - Вільна практика

ХVІIІ науково-методична конференція «ФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ В КОНТЕКСТІ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ»

    16 червня кафедра фізичного виховання та спортивної підготовки ФЛСК НАУ організувала та провела XVIII Міжнародну науково-практичну конференцію «Фізичне виховання в контексті сучасної освіти». Київське міське відділення Комітету фізичного виховання і спорту (КФВС) Міністерства освіти і науки висловлює щиру вдячність кафедрі фізичного виховання та спортивної підготовки Національного авіаційного університету (НАУ) за організацію та проведення наукової конференції на високому організаційному рівні. Також висловлюється подяка співорганізаторам конференції – Національному технічному університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Міжрегіональній Академії управління персоналом (МАУП), Олімпійській академії України та за спільні зусилля у підготовці та проведенні конференції. Робота учасників сприяла розвитку наукового діалогу та підвищенню рівня обізнаності у галузі фізичного виховання, спорту і сучасної освіти.

Сторінки