Міжнародна літня школа «Physical Culture and Sport in the higher education system»

24-30 вересня 2023 року в місті Познань (Польща) відбулася Міжнародна літня школа «Physical Culture and Sport in the higher education system» в рамках проєкту „UNIWERSYTET JUTRA II - POWR.03.05.00-00-Z303/18”.
Університет ім. Адама Міцкевича у ці дні гостинно запросив представників 26 ЗВО України (викладачів кафедр фізичного виховання та спорту, керівників спортивних клубів) до участі в проєкті.
У програму тижня входили різнопланові заходи, пов’язані з організацією спортивної діяльності університетів, лекції щодо системи організації фізичної культури та спорту в університеті ім. Адама Міцкевича і загалом у Польщі. Також обговорювалися інші питання, пов’язані зі структурою спортивної роботи.

Цікавим стало й відвідування спортивної бази університету з безпосередньою участю у тренуваннях з плавання, настільного тенісу та фітнесу. Відбулася зустріч з ректором та іншими керівниками університету, які розповіли про менеджмент спортивного напряму в університеті ім. Адама Міцкевича. Не обійшлося й без спортивної складової - був проведений турнір з пляжного волейболу за участі всіх представників наших вишів та організаторів літньої школи.
Щиро дякуємо нашім польським колегам за цей незабутній тиждень, проведений в Debina Palace, за отриманий досвід та неймовірні емоції!