Волейбол для студентів.

Волейбол є одним із найпопулярніших видів спорту в нашій країні..Цей секрет популярності полягає в тому, що він доступний для всіх категорій людей..Особливо часто він зустрічається у молоді в молодіжному середовищі, які захоплюються спортом. Волейбол включає різноманітні форми рухової діяльності, розвиває точність і швидкість рухів, сприяє розвитку серцево-судинної нервової, дихальної систем, поліпшенню обміну речовин, зміцненню опорно-рухового апарату.

Заняття в відділенні волейбол зі студентами проходять: проходять в спортивному залі № 2 навчального корпусу № 24. У секції з волейболу займаються хлопці і дівчата, усіх рівней підготовленості.


Навчальне заняття з волейболу тривалістю 90 хв. складається з:
-підготовчої частини (15-20 хв.), мета якої організувати і психологічно підготувати студентів до активної діяльності за допомогою спеціальних і підвідних фізичних вправ;
-основної частини (50-60 хв.), під час якої студенти опановують новий матеріал;
-заключної частини (10 - 15 хв.), яка передбачає поступове зниження фізичного навантаження, зниження збудження після виконаної роботи та приведення організму у відносно спокійний стан за допомогою вправ на розслаблення м'язів, дихальних вправ.

 

 

Викладачі навчального відділення волейболу навчать Вас:

  • різноманітним формам рухової діяльності;
  • допоможуть розвинути точність і швидкість рухів;
  • завдяки вправам що складені саме для Вас, сприятимуть розвитку серцево-судинної нервової,  дихальної систем, поліпшенню обміну речовин, зміцненню опорно-рухового апарату.

 

 

 

 

 

 

 

МИ ГАРАНТУЄМО ВАМ!!!

  • підвищення функціональних можливостей організму засобами занять волейболом;
  • сприяння всебічному гармонійному розвитку, відмова від шкідливих звичок, покращення розумової і фізичної праце­здатності;
  • отримання необхідних знань, умінь та навиків у галузі фізичної культури з метою профілактики захворювань, відновлення здоров'я та підвищення професійної працездатності;
  • оволодіння методами визначення фізичного стану та само­контролю;
  • виховання організаторських навиків, особистої гігієни та загартовування організму;
  • вміння складати та виконувати вправи з комплексів ранкової гігієнічної гімнастики; отримання спортивної майстерності в волейболі .

 

 

 

 

Викладачі навчального відділення «Волейбол»
чекають саме на Вас!!!

Абрамов Сергій Анатолійович. Старший викладач Кафедра технологій оздоровлення і спорту. Відповідальний за навчальне відділення волейбол.

 

 

 

 

Сироватко Зоя Вікторівна. Старший викладач Кафедра технологій оздоровлення і спорту.

 

 

 

Томашевський Дмитро Володимирович.  Тренер збірних команд з волейболу в університеті.