Спортивна гімнастика (акробатика, стрибки на батуті, хореографія, воркаут)

Cкладно-координаційні види спорту

Розташування: ліве крило, 4 поверх, гімнастична зала.

Викладачі:

Шишацька Валентина Іванівна - старший викладач кафедри ТОС, відповідальна за навчальне відділення. Майстер спорту України зі спортивної гімнастики;

Добровольський Володимир Едвардович - старший викладач кафедри ТОС, Майстер спорту України зі спортивної гімнастики.

Про дисципліну:

Якщо Ви хочете дивувати інших, бути цікавим насамперед самому собі, запрошуємо Вас на заняття зі спортивної гімнастики, акробатики, стрибків на батуті, хореографії, воркауту. Висококваліфіковані викладачі-тренери навчать вас не тільки теоретичним знанням з таких прогресивних видів спорту, а й допоможуть:

  • покращити власну гнучкість, силу;
  • поліпшити координацію;
  • виправити, та покращити поставу;
  • виконувати стійки на руках та різні акробатичні елементи;
  • виконувати різні елементи на гімнастичному коні, кільцях, паралельних та різновисоких брусах, поперечині, колоді та вільних вправах.

На заняттях Вас навчать від найпростіших елементів з гімнастики та акробатики (перекиди, колесо, стійки на руках та різноманітні вправи на снарядах) до більш складних (рондати, фляки, сальто та вправи на снарядах). Також присутні елементи воркауту, художньої гімнастики та хореографії. Навчання стрибкам на батуті та елементам з допомогою лонжі. Ви навчитесь правильно групуватися при виникненні складних ситуацій.